bonusløp

Velkommen til bonusløp fra Gamle Kiwi til Toftøybanen!

Om løpet: 
Det blir en ny og rask løype som går ca fra gamle kiwi i Øygarden og til Toftøybanen via krysset på Vik og samme avslutning som vi er vant til på karusellen. En flat og fin løype på 10 km!
Start: Starten går 2.juni fra kl 19:00.
Organisering: Det blir satt opp 5 puljer på 10 personer med et maks antall deltakere på 50 stk. Blir godt merket med piler. Gruppene organiseres ut i fra hvor fort man løper.

Starten blir som følger:

Over 50 min starter først og kl 19:00
45-50 min kl 19:10
40-45 min kl 19:15
40-45 min kl 19:20 (Pulje 2)
Under 40 min kl 19:25
Parkering: Parkering ved gamle Kiwi. Alle må selv ordne med transport til og fra start/mål.
Startnummer: Utlevering av startnummer gjøres ved Start.
Aldersgrense:  13 år.
Pris: 200 kr i påmeldingavgift.
Påmelding: VIKTIG. du MÅ melde deg på i den gruppen med sluttid du faktisk har planer om å løpe i. Dette grunnet at det er begrenset med plasser
Korona-tiltak:
Myndighetene har gitt generelle regler og anbefalinger for smittevern. I tillegg har NFIF gitt kjøreregler for begrenset organisert trening. Disse reglene og anbefalingene gjelder utendørs og innendørs.
Dette innebærer blant annet:
  • Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som for eksempel feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt almenntilstand, skal ikke delta i noen form for aktivitet.
  • Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, for eksempel god tilgang på desinfiseringsmidler med sprit og rutiner for grundig vask av hender, klær og idrettsutstyr før og etter aktiviteten.
  • Det anbefales ikke å benytte offentlig transport.
  • Ingen nærkontakt.
  • Minimumavstand på en meter mellom personer.
  • Utøvere må bes om ikke å spytte/skylle munnen på banen. Dersom utøvere blir dårlig etter målgang (kaster opp) må området desinfiseres.
  • Skal man passere annen deltaker, sørg for at det er god plass slik at man unngår kroppskontakt. 1 metergrensen gjelder også her.
  • Ikke opphold deg unødvendig lenge i målområdet.
Konkurransene gjennomføres etter prinsippet kom-løp-dra hjem, ingen skal være på stedet lenger enn nødvendig.
facebook
instagram
Skip to toolbar